home . aboutno content
Ngeunaan EF Sawawa
29-11-20 (02:34)

EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional Kalayan sahenteuna 500 sakola sareng kantor di 53 nagara, EF mangrupikeun lembaga pendidikan swasta pangageungna di dunya. EF parantos dimimitian di Indonesia ti saprak 1986 sareng dugi ka ayeuna ngalaksanakeun program latihan anu intensif pikeun jalma dewasa sareng pendidikan pikeun barudak anu nganggo teknologi pangenggalna pikeun nyayogikeun kursus, boh di sakola sareng online 24 jam sapoe. EF sacara konsisten ngadukung sababaraha acara olahraga di sakumna dunya sareng ngajantenkeun janten platform pikeun ngamajukeun persatuan, pamekaran sareng persamaan dunya. EF bangga janten fasilitator palayanan resmi latihan bahasa sareng jasa pendidikan pikeun lima Olimpiade. EF salawasna nyayogikeun palatihan basa Inggris pikeun langkung ti 1500 perusahaan internasional di dunya dina sababaraha industri pikeun sababaraha padamelan.

EF ngagaduhan tim pengajaran profesional anu kualitas luhur dipimpin ku guru anu seuseueurna ti nagara anu nganggo basa Inggris sareng TEFL atanapi sertifikasi profesional anu sanes. Guru diurutkeun sacara gembleng sareng dilatih kalayan ati-ati sahingga aranjeunna tiasa ngalaksanakeun metode diajar EF anu hade. Hayu urang kenalkeun deui guru-guru asing! EF Sawawa hadir sareng sistem pikeun diajar basa Inggris anu anjeun tiasa langkung ngartos. EF nawiskeun seueur kaunggulan anu teu dipiboga ku kursus bahasa Inggris sanes. EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional

0 comment of posting Ngeunaan EF Sawawa
117

no comment
» Alasan Tepat Membeli Mobil Bekas
» Game Android Olahraga Sepakbola
» Kemasyhuran Candi Borobudur Di Mata Dunia
» Kemasyhuran Candi Borobudur Di Mata Dunia
» Ngeunaan EF Sawawa
Name:

Comment:

Smilies List
online: 0 | hits: 30x
© pvlcms